今日唔想出街,就諗住去屋企附近嘅food court是但買啲嘢食🤣之前朋友推介話呢間士林便丼達人味道都唔錯,但係我印象中開業嗰陣食過一次覺得麻麻,就決定再試試佢!!今次係外賣自取嘅,打電話落去等5分鐘就有得食啦!!一共食咗$84~🤎滷肉肉燥拌麵🤎不過不失,因為食過更加好食嘅,所以拌麵都係合格再多少少啦~ 拌麵唔夠彈牙/煙韌,覺得佢好似淋咗少少~滷肉肉燥都幾香口,份量亦都夠撈一個面,整體評分都唔錯,但未去到好好食‼️⬇️值得一讚嘅係隻滷蛋同蘿蔔都好入味😻✨✨🤎 芥末楓糖地瓜薯條🤎估唔到地瓜薯條好好食‼️‼️甜甜地,而且芥末楓糖亦都非常夾隻薯條,辣辣地甜甜地~~美中不足係薯條好淋,如果鍾意食脆薯條嘅就可能會失望啦~總括嚟講,對呢間台灣野嘅印象都大改觀~因為之前等得又耐,又唔好食🤣佢真係好進步~^^推介指數: 喺food court食厭咗兩送飯可以一試~但係價錢都偏貴

🤎滷肉肉燥拌麵🤎

值得一讚嘅係隻滷蛋同蘿蔔都好入味😻✨✨
古早味滷肉肉操拌麵

🤎 芥末楓糖地瓜薯條🤎

美中不足係薯條好淋,如果鍾意食脆薯條嘅就可能會失望啦~
Shake shake 芥末楓糖地瓜薯條

外賣自取