餐廳: 牛牛日式火鍋放題 (北角匯二期)
資訊:

2022-10-05 107 瀏覽
平時都鍾意食打邊爐,今日一於試吓一人一鍋,自選湯底先,各有各打,唔使爭我揀咗泰式酸辣蝦鍋,level 1 美國特選牛肉放題放題可以包括無限 order 牛肉 & 豚肉等等;自助 bar 可以拎各類型蔬菜、丸類、麵食;仲有熟食區、飲品櫃同雪糕可以任君選擇我個湯底都幾足料,真係有兩隻好爽口嘅蝦,有冬陰功湯底嘅材料,香葉同香茅等等,淥熟咗嘅肉唔使點其他汁都好味熟食區最精彩嘅係鰻魚,佢嘅肉好厚身,配一碗飯,同喺日本餐廳食嘅感覺差唔多,好精彩

我揀咗泰式酸辣蝦鍋,level 1 美國特選牛肉放題

2022-10-04
10 分鐘 (堂食)