2019-10-05 298 瀏覽
今日同朋友行開新世紀, 又未食Lunch於是就去左搵野食, 最後嚟左呢間到食呢到係專食和牛燒肉既店, 但睇menu見佢都有好多其他唔同種類既野食呢個玉子燒真係超好食 佢燒得好滑好軟熟, 蛋味好重, 非常之香, 明太子會帶小小咸辣味, 同雞蛋既味道好夾, 好好食 個人認為呢個玉子燒好高質素鹽燒豚腩丼係我朋友叫既, 佢比左塊我食, 個豚腩燒得非常香, 食落去油香味重, 豬肉味濃呢個和牛丼D和牛燒得好靚岩岩好, 因為係澳洲和牛, 油香重之餘牛味亦會比日本和牛濃, 將個溫泉蛋撈埋落D飯到一齊食味道亦好夾, 雖然唔算話好平但物有所值呢到D串燒都好高質, 特別係佢個和牛同黑豚肉串, 油香重而且好有咬口, 嚟到一定要試下
自家製明太子玉子燒
呢個玉子燒真係超好食