2017-04-26 81 瀏覽
收工同朋友周圍行兼搵食, 朋友想食西餐,經過亞皆老街見到*wood*幾吸引,一於入去試下先🙌🏻餐廳環境同餐廳名好配合,所有裝飾擺設都係木製,餐廳中間有顆小型樹配搭,風格別具特色!朋友叫了朱古力奶昔,奶昔賣相精緻,杯既周邊用彩色朱古力碎碎點綴,朱古力味極香濃,奶昔唔會過份甜,好飲到朋友一口起已飲大半杯🙄我就飲熱玫瑰花茶,店鋪用上特別又好玩既器皿盛載🙈,放入大量玫瑰花,茶味夠哂香濃,食完野去膩一流。食物方面叫左個香辣四川雞pizza,朋友話想試呢個,但我聽落以為唔多襯,點知黎到唔只賣相吸引,味道仲好惹味!pizza 夠哂香脆薄身,配料豐富,配合微微四川既辣同埋芝士香,令我同朋友食唔停。美國肉眼牛扒,賣相一流,睇得出好用心機配搭,最重要係店方已經為我地切好再上枱👍🏻岩哂我呢個懶人🙈,5成熟岩岩好,入面帶有血色,牛扒富有肉汁,牛味好香濃,加上新鮮既配菜,亦令我地食得滋味非常。最後當然都要食甜品作結,甜品拼盤岩哂我呢d選擇困難證既人,又好睇又好食,朱古力心太軟好流心,皮夠薄朱古力味夠香濃嫩滑,蘋果金寶酸酸甜甜配合雪糕食正👍🏻雜果窩夫外皮香脆,水果新鮮,有呢知甜品拼盤作結簡直大滿足!
食物方面叫左個香辣四川雞pizza,
2017-04-24