2018-11-02
沙田可以食既野都幾乎已經食過都冇幾多間特別想話再翻啅見好運新開左間快餐店,竟然係賣泰國野咁得意就一於試下地方都算闊落同埋坐位都幾舒服唔似大家樂呢D一般快餐店==============================選擇唔算少但係食野就貴精不貴多同埋價錢都適中值得一提既係呢到每張台都會放有呢D香料同醬汁呢D全部都唔係頹野黎而係全部都係好有東南亞風味香料同醬汁黎各位一定要一試泰式牛肉飯牛肉肉質都幾好,好嫩好易入口同埋炒得好香因為有好香既香料味食得出真係落足料另外飯量真係好夠呢到我諗夠兩個唔係太大食既人都夠食菠蘿炒飯炒得幾香,果然泰國野就係要食香料而佢就交足貨錦上添花既係上面類似肉鬆既配料佢既咸香令成個味道同口感都多左種層次呢到強烈建議各位放呢個上面提到既香料呢個辣粉非常之香,亦都最估唔到既係真係都幾辣下加落呢個炒飯係超夾必定要一試馬拉盞炒通菜果然食泰國野真係唔可以冇馬拉盞炒通菜蒜頭同蝦米味都好香加上有少少辣辣地但又唔會太辣,勁開胃用黎撈飯簡直一流青檸梳打、鹹檸梳打飲品就試下佢D特飲兩個都係我至愛青檸係用新鮮青檸而唔係用青檸汁,值得一讚而鹹檸梳打粒鹹檸就大大粒,食完飯用黎妹下妹下幾過癮==
都冇幾多間特別想話再翻啅
見好運新開左間快餐店,竟然係賣泰國野咁得意
就一於試下 地方都算闊落
同埋坐位都幾舒服
唔似大家樂呢D一般快餐店
============================== 選擇唔算少
但係食野就貴精不貴多
同埋價錢都適中 值得一提既係
呢到每張台都會放有呢D香料同醬汁
呢D全部都唔係頹野黎
而係全部都係好有東南亞風味香料同醬汁黎
各位一定要一試
泰式牛肉飯
牛肉肉質都幾好,好嫩好易入口
同埋炒得好香
因為有好香既香料味
食得出真係落足料
另外飯量真係好夠
呢到我諗夠兩個唔係太大食既人都夠食
菠蘿炒飯
炒得幾香,果然泰國野就係要食香料
而佢就交足貨
錦上添花既係上面類似肉鬆既配料
佢既咸香令成個味道同口感都多左種層次 呢到強烈建議各位放呢個上面提到既香料
呢個辣粉非常之香,亦都最估唔到既係真係都幾辣下
加落呢個炒飯係超夾
必定要一試 馬拉盞炒通菜
果然食泰國野真係唔可以冇馬拉盞炒通菜
蒜頭同蝦米味都好香
加上有少少辣辣地但又唔會太辣,勁開胃
用黎撈飯簡直一流
青檸梳打、鹹檸梳打
飲品就試下佢D特飲
兩個都係我至愛
青檸係用新鮮青檸而唔係用青檸汁,值得一讚
而鹹檸梳打粒鹹檸就大大粒,食完飯用黎妹下妹下幾過癮
總括而言
呢間野已經超越快餐店水準
淨係講食物質素以為去左泰國餐廳
但係佢又做到快餐店既快捷同方便,價錢又相宜
可以再戰!