2018-07-29 623 瀏覽
因為社交網站, 飲食媒體等集中轟炸式廣告, 好評如潮, 所以就買團購飛一試啦!!位置正好在以前HI-POT同PIZZA HUT都開過店既位置, 地方夠大, 係好適合做食肆既地方.裝修簡約,自助餐區域應有盡有。團購包刺身拼盤同海鮮拼盤各一份, 果然係招來客戶的拼盤, 食材相當新鮮, 比其它類似的店, 刺身鮮甜, 海鮮類尤其是蚌及蟶子爽口味美, 海鮮殺手不妨一試. (另外會同時給你一碟肥牛跟肉丸等, 吃完可任叫指定鮮料, 當然靚貨要加錢啦, 但唔加錢既不妨多叫一份, 因為一份的份量很少, 例如要肥牛一份只得三大薄片)湯底可選兩款, 我們選了番茄及壽喜燒湯底, 店員還會不斷留意著定時加湯, 很貼心.除了火煱外, 還有團購專享的酒精類飲品, 我選了這款APPLE CIDER, 甜甜地又夠冰凍, 好正!!其次餐廳有一自助區域放置甜品, 熱葷, 沙律小食, 蔬菜或飲品等, 應有盡有, 包你大滿足.甜品推介水果冰條同雪米糍, 如果不吃冰類, 盒裝山水豆花都不錯.另外, 熱葷的蒸魚及蔬菜類的蟲草花都是不錯的選擇.
裝修簡約,自助餐區域應有盡有。

另外, 熱葷的蒸魚及蔬菜類的蟲草花都是不錯的選擇.

2018-07-21