餐廳: 永年士多 (寶城洋樓)
資訊:

2021-07-02 178 瀏覽
星期四,囡囡要去元朗考Mock exam🩰。第一次去預備考公開考試,真係要食飽飽先有力氣💪💪。經過 ,原來推出咗經典早餐😍😍,有四款港式早餐任君選擇。(原來20年前已推出,依家再度推出)每款都係36元咋(包飲品)🥰🥰~~❤️爺爺腸粉餐🧡沙嗲牛肉麵💛糯米雞餐💚五香肉丁麵我哋揀咗❤️爺爺腸粉餐❤️包括4條腸粉、兩款經典小食和飲品。經典小食包括燒賣、魚蛋、豬皮、蘿蔔、腸仔和芝士腸。魚蛋細細粒🍢,好咬口彈牙😋。豬皮入味,腸粉亦滑溜😁😁。我同囡囡食到唔停得口,再飲番杯冰檸茶解解喝,一大享受😂😂。之後囡囡精力充沛😆😆,我哋仲去咗附近遊樂場玩完先去考mock🤪🤪。考完mock,老師仲讚佢做得好好👍👍👍。唔知係咪食完腸粉特別有力😂😂😂。希望星期日嘅正式考試🩰一切順利🙏🙏🙏。
星期四,囡囡要去元朗考Mock exam🩰。
第一次去預備考公開考試,真係要食飽飽先有力氣💪💪。
每款都係36元咋(包飲品)🥰🥰~~
❤️爺爺腸粉餐
🧡沙嗲牛肉麵
💛糯米雞餐
💚五香肉丁麵
經典小食包括燒賣、魚蛋、豬皮、蘿蔔、腸仔和芝士腸。
魚蛋細細粒🍢,好咬口彈牙😋。
豬皮入味,腸粉亦滑溜😁😁。
我同囡囡食到唔停得口,再飲番杯冰檸茶解解喝,一大享受😂😂。
考完mock,老師仲讚佢做得好好👍👍👍。
唔知係咪食完腸粉特別有力😂😂😂。
希望星期日嘅正式考試🩰一切順利🙏🙏🙏。
2021-07-01
5 分鐘 (堂食)