2024-01-03 166 瀏覽
好少贊D餐廳,📩今次真係要上嚟讚下呢間位於觀塘嘅餐廳,系寶藏餐廳,150 min 海鮮蒸鍋質素好高,所以值得大家一試。✒️我地叫既野食包括:🔸🔸蒸氣火鍋真係食海鮮嘅極品享受😋!想像下啲扇貝喺蒸籠入面慢慢噉蒸熟,肉質咁嫩滑,又保留返個海水嘅鮮味,真係無得頂👌!而啲鮑魚噉,用蒸嘅就更加突出咗佢本身嘅鮮甜同獨特嘅口感,啲肉厚實得嚟帶啲彈牙嘅質感,絕對鮑魚控嘅最愛💯。蝦仔喺蒸氣火鍋裡面蒸,就可以保持嗰份彈性和鮮甜,色澤紅艷誘人,食落真係超滿足😍。生蠔用蒸嘅話,就話你知原汁原味嘅海味有幾正,那軟綿綿嘅口感同海鮮嘅鮮嫩真係無法抗拒😘。至於龍蝦,哇,真係蒸氣火鍋嘅皇者!蒸出嚟嘅龍蝦肉質彈牙,味道鮮美得嚟唔會過於油膩,每一口都令人想再嚟一口🥰。總之,一個蒸氣火鍋滿滿嘅五款頂級海鮮,絕對係食得嘅幸福感受🎉!🔹🔹娃娃菜,它的爽脆和清新的口感為這道蒸鍋增添了一份平衡感,增添了一份健康的元素。。🔸🔸蟹子燒賣皇好有驚喜,它以蟹肉為主要成分,搭配精選的香料和配料製成。蟹子燒賣皇的口感鮮嫩,味道鮮美,連肉質都非常新鮮。🔹🔹肥牛都好入味,肥牛肉質嫩滑,富含蛋白質和優質脂肪。。間野都算交通方便,大家可以來試下,想試下既朋

我地叫既野食包括:
🔹🔹肥牛都好入味,肥牛肉質嫩滑,富含蛋白質和優質脂肪。。

間野都算交通方便,大家可以來試下,想試下既朋友塊D book 位啦!🟡🟡