2021-07-12 243 瀏覽
阿元來了有幾間,但只有呢間阿元菜巿場先有呢個冰火鍋可以有得食。一見2至3人份,心唸咁我咪食唔到佢地嘅鹵味囉。但都hold住,想叫嘅。一黎到,嘩一聲,其實見好多枱客都叫呢個鍋 ,一上枱,乾冰仙氣係咁飄,唔打斥對唔店自己啦!佢本身已有三色芋圓,仙草,豆花,蜜紅豆,黑糖珍珠,跟住有得選湯底。湯底方面,我係黃室奶茶同黑糖牛奶中2選一,都要奶茶啦,台灣嘅奶茶點都一定係絕配。仲有可選3款醬料比你沾嘅。我選左蜜糖,oreo同埋花生,花如只沾芋圓,好似食緊糖不甩自已倒奶茶入鍋 ,感覺又好正,冰雖然多左少少,最後奶茶會少少淡左,但總之成件事,係無得輸呀,一句到尾,鍾意芋圓,又鍾意打斥嘅你,一定要試。 3點前開有幾枱客,但3:30左右走,就開始見排長龍了,可能星期六啦!人比較多。預左等位好D.

3點前開有幾枱客,但3:30左右走,就開始見排長龍了
,可能星期六啦!人比較多。預左等位好D.