2021-04-01 81 瀏覽
去得西貢, 相信唔少人都聽過ʜᴜꜱʜᴜꜱʜ既大名了!高富樓地下果個就專賣雪糕而新開海傍廣場果間就淨係得ᴀꜰꜰᴏɢᴀᴛᴏ但,環境就鬆動d 🥰▫️ᴀꜰꜰᴏɢᴀᴛᴏ▫️雖然好多人介紹 ᴡʜɪꜱᴋʏ口味, 但90個大洋有點貴所以我地都係試下ᴠᴀɴɪʟʟᴀ味先! 真係無介紹錯, 自家製雪糕香滑重雲尼拿香, ᴇxᴘʀᴇꜱꜱᴏ ʙᴀꜱᴇ用左ʏɪʀɢᴀᴄʜᴇꜰꜰᴇ深炒, 超級ꜰʀᴜɪᴛʏ 😳所以食落又甜又濃又有果酸, 再配上香脆既ᴘɪᴢᴢᴇʟʟᴇ真係ᴍᴀᴅᴇ ᴍʏ ᴅᴀʏ 👼🏻▫️ᴍᴀɢɪᴄ & ʟᴀᴛᴛᴇ▫️試完個️ᴀꜰꜰᴏɢᴀᴛᴏ已經極度期待杯啡😹完全無令我失望就算叫左奶啡都飲到當中既果香同冧酒味太好飲既關係, 臨走仲ᴇɴᴄᴏʀᴇ左杯ᴅɪʀᴛʏ 😂▫️ꜱᴄʀᴀᴍʙʟᴇᴅ ᴇɢɢ ᴡʜɪᴛᴇ, ᴍᴜꜱʜʀᴏᴏᴍ ᴛᴏᴀꜱᴛ▫️相比高富樓, 呢到有更多熟食選擇呢!用左炒蛋白更健康,個炒菇多士都好好食😭 仲要都幾大塊,兩個人食都飽
去得西貢, 相信唔少人都聽過ʜᴜꜱʜᴜꜱʜ既大名了!
高富樓地下果個就專賣雪糕

▫️ᴀꜰꜰᴏɢᴀᴛᴏ▫️
雖然好多人介紹 ᴡʜɪꜱᴋʏ口味, 但90個大洋有點貴
所以我地都係試下ᴠᴀɴɪʟʟᴀ味先!
真係無介紹錯, 自家製雪糕香滑重雲尼拿香,

▫️ᴍᴀɢɪᴄ & ʟᴀᴛᴛᴇ▫️
試完個️ᴀꜰꜰᴏɢᴀᴛᴏ已經極度期待杯啡😹
完全無令我失望
就算叫左奶啡都飲到當中既果香同冧酒味
太好飲既關係, 臨走仲ᴇɴᴄᴏʀᴇ左杯ᴅɪʀᴛʏ 😂

相比高富樓, 呢到有更多熟食選擇呢!
2021-03-18