2019-10-14 66 瀏覽
邊個好想飲芝士奶蓋呀!埋嚟睇啦喂!🤜🏽—————————————————🔹 芝雪木瓜鮮奶($39)..好唔聽話咁直接插枝飲筒落去飲——成口都係木瓜果肉粒,伴隨明治鮮奶嘅香味!跟翻規矩開蓋倒入口,個芝士奶蓋都幾香濃、順滑!木瓜奶同芝士呢個組合sounds werid,但原來鹹鹹甜甜咁又幾夾!😋🍼不過唔好甜嘢嘅小pin就覺得,奶蓋都係啱襯茶底多啲,無咁heavy,留翻個肚食其他嘢🤣自從係臺灣返嚟,就無再幫襯過茶飲店!終於可以飲翻最愛嘅芋頭牛奶!—————————————————🔹 大甲芋頭鮮奶 ($30)..個杯一半係芋頭蓉、一半係鮮奶,超足料呀!😋一飲落去超滿足,芋頭蓉仲有碎顆粒,多個層次又可以咬吓,比得上係臺灣嘅芋頭奶!🍼甜度無得較,但完全唔會過甜🥰
邊個好想飲芝士奶蓋呀!埋嚟睇啦喂!🤜🏽
—————————————————
🔹 芝雪木瓜鮮奶($39)

—————————————————
🔹 大甲芋頭鮮奶 ($30)