最近去到女人街,想喝一杯清涼的珍珠奶茶,結果卻遇到了一堆不愉快的事。之前都有幫襯過都正常,但今次發現店員的態度非常差勁,但我幫襯個時根本無其他客人,你話忙我都明呀,但他們根本不把顧客放在眼裡面,一開始就一臉不耐煩的樣子。我諗住好好睇下,再同朋友傾緊想叫咩時,卻比店員粗魯地打斷,硬是要我立刻下單問你點呀諗咁耐?咁樣的服務真是令人不快!唔好的事都唔止得一件,如果你對佢提出多於一項要求,就會比佢寸,叫你不如唔好食呀,我真的無法理解,點解呢D店員會有這樣的服務態度?因為我地講廣東話?不過睇怕都唔係,佢地完全無將客人當成是上門消費的人,有一些遊客都係咁比佢地對待,佢地根本嫌棄我們佔用他們的時間,阻佢發夢發呆。我真心建議大家,如果你地想測試自己嘅忍耐力,你先好去呢到幫襯,又或者你好肚餓,好想食到一肚氣。