2014-05-17 508 瀏覽
當日原本諗住去宜家傢俬食晚餐,不過我地又未太肚餓,突然間諗起早前經過一間新開的甜品店,寫住榴槤飄香椰皇 $44 ..好似好抵咁~於是我地就決定去試食下..由於我地去到個時大約5點鐘,間鋪仲未開門..不過見入面有人準備中,老公就膽粗粗咁問個員工,我地可唔可以入去食甜品??點知個員工又好好人地俾我地入鋪。我同老公分別點左個榴槤飄香椰皇同芒果班戟:個榴槤飄香椰皇,對一個女仔吃真係好大個,仲會吃唔曬不過佢真係好香榴槤味,而且都好多榴槤溶係個椰皇,hehe..如果私心d ,當然希望可以再多d 榴槤...尼個椰皇真係值得去試下。個芒果班戟,由於唔係我食..所以我冇評論.不過我見佢都有好大舊芒果佔左2/3,都算抵食。總括雖然尼間野係新開,不過d 員工好好人,而且食品及價錢都ok,有時間我會再去幫襯試下其他野。
我同老公分別點左個榴槤飄香椰皇同芒果班戟:
榴槤飄香椰皇
個榴槤飄香椰皇,對一個女仔吃真係好大個,仲會吃唔曬

2014-05-12
慶祝紀念