2023-05-19 411 瀏覽
#許祥順食店今日有機會去元朗做野,一個以前經常去既地方,數吓都有差不多兩年冇去。聞說之前有網友介紹係元朗西巴士站附近有間食 #車仔麵 ,名唔記得,兜咗一轉應該係依度。見佢寫住細碗大碗加大碗好多餸,都係$30起,就決定入去試吓。叫咗大碗油麵咖喱汁,$32。餸真係都幾多,咖喱汁都夠辣,甚至食唔出原本湯既味道。十一樣餸就唔逐樣數啦,個人比較喜歡 #豬腸 同 #蘿蔔 ,味道唔錯,其他就比較一般。油麵都夠多,但唔係我鐘意食果種,個人口味。$32食到碗咁足料既麵係幾抵。阿姐落單時又係順理成章問飲乜,因為真口渴所以叫咗杯凍檸茶,原來要$15😌 抵唔抵就見仁見智。其實呢個多餸政策都幾聰明,一啲好賣一啲唔好賣擺埋一齊,用一個優惠價錢促銷🤪許祥順食店元朗擊壤路17號順發大廈地下B號舖@foodiehck2022 #港飲港食平靚正 #元朗 #午餐
#許祥順食店

許祥順食店