2024-06-04
最近發現官塘有間酒吧餐廳,新出牛扒任食,即時吸引到我去潮聖下!餐廳位於亞太中心三樓,非常易搵,佔地好大,有bar 枱位,有卡座及大圓枱,更有戶外位,但當日落雨就冇出去。既然係酒吧餐廳當然播放強勁音樂,當時正值happy hour, 附近有其他枱有大量客人舉杯暢飲,氣氛非常熱鬧,第一次於熱鬧的酒吧据扒感覺幾特別!任食澳洲特級安格斯牛扒、薯條兩小時,更加錢追加餐湯、凱撒沙律及甜品上菜速度極快,大約五分鐘內已上齊餐湯、凱撒沙律、澳洲特級安格斯牛扒同薯條餐湯係雜菜湯、凱撒沙律菜非常新鮮,味道比較清淡,好健康薯條份量超大筒,熱辣辣一定好食!每件澳洲特級安格斯牛扒有8安士,肉質非常有嚼勁,牛扒汁味道較淡,愛食清淡人士絕對適合,食兩件牛扒已經回本。据扒當然想飲返杯,點左一點cocktail lycee bloom , moktail Okinawa pineapple special,打卡一流!最後以非常甜的甜品作總結
餐湯係雜菜湯、凱撒沙律菜非常新鮮,味道比較清淡,好健康
薯條份量超大筒,熱辣辣一定好食!
最後以非常甜的甜品作總結