2024-09-13 184 瀏覽
限定!無限挑戰烤盤燒盤比想像中細~ 每次跟上三塊五花肉 八爪魚🐙 洋蔥同泡菜作為配菜 第一round員工更會幫你燒好 服務相當唔錯👍 之後食完就可以繼續添 不過就要自己落手落腳燒🥩大發!芝士鐵板黑松露炸醬拉麵個芝士麵都係用燒盤上 靜待盤上芝士🧀溶化就可以拌黎食 只不過餐廳冷氣太凍所以好快將食物吹凍哂😣 就算有火熱住個面都唔會去到好熱嘅狀態 之後開大火小小就將面燒燶左🥺 WHITE無骨炸雞🍗炸雞非常出色!首先炸粉份量岩岩好唔會過厚 然後雞肉係非常之嫩🥹仲保持到滿口嘅雞汁 完全唔乾!餐廳環境係行Y2K style 非常入流 裝修亦好新潮 門口已經有隻巨型啤啤迎接你 餐廳內更有街機作為裝飾 亦善用鐵枱鐵桶 瞬間感覺猶如在韓國一般 餐廳好打卡 IGABLE 非常適合年輕人聚餐落腳 食物價錢合理🤤 只係個人就覺得餐牌選擇比較少 餐廳地點十分方便 就正正係諾士佛臺條街 食完飯可以直落飲野一條龍😛
限定!無限挑戰烤盤

大發!芝士鐵板黑松露炸醬拉麵