2019-05-17 82 瀏覽
菌湯ok既 ,唔係好creamy個款,清清地唔太漏~個蒜蓉包好食幾香軟,因為佢係厚多士,如果可以大片d就好啦~煙三文魚沙律,得3片仔三文魚,又只得生菜 ,份量又好少,有d行貨,我覺得唔低食,不過佢又唔係貴既~係巴馬火腿薄餅,我地3個人都覺得唔錯,餅底係薄既,餅邊重脆架~火腿咸咸香香幾惹味,覺得好味又低食😋😋👍👍燒豬肋排,燒得乾左d,無咩肉汁唔juicy,又唔夠入味,所以覺得鞋口~慢煮牛肋條,呢個牛肋條好淋好入味 又香牛肉味 ~入口唔使點咬就化開了,伴菜配了黑醋,黑醋好香好濃唔係水汪汪個d黑醋,酸酸甜甜可以中和牛肋條既肥膩感👍👍😋😋牛西冷,我要5成熟,但黎到似1至3成,中間生到切唔開,所以要叫侍應羅返入去再煎熟少少,講真再煎又點會好食呀!👎👎😤😤整體我覺得蒜蓉包,pizza同慢煮牛肋條係最好食既,最緊要係價錢唔貴,我個人係會要價錢來行量質素既,所以我覺得性比價高,我已經幫襯左佢2次架啦~
菌湯ok既 ,唔係好creamy個款,清清地唔太漏~

個蒜蓉包好食幾香軟,因為佢係厚多士,如果可以大片d就好啦~