2022-03-01
首先餐廳位於一個商場裏面,一入到去餐廳裏面,店面空間都幾大,且有頗多卡位,配搭埋日式裝飾,彷彿去咗日本一樣🎏:)-1.秘製日式豬軟骨烏冬 首先烏冬食落去都幾煙韌,湯底就係日式木魚高湯,側邊仲有粟米同埋啲紫菜絲,紫菜都浸得幾霖,豬軟骨醃得好入味,啲肉又鬆軟,燜得啱啱好🐷2.烏冬套餐所附送的三件壽司🍣呢個烏冬套餐60幾蚊,送咗三款壽司,旁邊仲有日式豉油以及Wasabi作配搭,三文魚幾滑亦都幾有咬口,魷魚爽脆且彈牙,希靈魚脆脆地3.牛肉火鍋配壽喜燒湯底🍲火鍋裏面有大量嘅白菜以及少量嘅金菇同冬菇🥬,啲菜令成個火鍋更鮮甜,湯底都唔錯,都幾濃郁,牛肉厚滑而且都有好多片,牛香味都好重!佢仲有一個白飯可以另上,但係我們已經好飽了,所以就沒有再吃,大胃王一定要嚟!4.火鍋套餐所附送的兩個手卷首先個三文魚腩好厚好有肉地,芥末八爪魚就幾彈牙,我自己就將啲八爪魚粒放入火鍋裏面,出乎意料地都幾好食😋5.巨峰以及白桃特飲特飲🍇首先巨峰梳打水嘅提子味都幾濃,白桃醬俾得好充足,口渴都可以嗌嚟飲❤️-如果係小之旅或者學生都不妨同朋友一齊嚟食平平地的日本餐,包保你食到好飽‼︎
1.秘製日式豬軟骨烏冬
2.烏冬套餐所附送的三件壽司🍣