2021-12-11 639 瀏覽
喺網上見到有Pizza day外賣,立即打電話去訂食物。薄餅來講,款式都算多,亦有期間限定嘅薄餅揀。如果想食一間餐廳嘅功架,一定要食最傳統,又最基本嘅口味,就係瑪格麗搭披蕯👍🏻👍🏻呢個Pizza真係好得,酸種麵包餅底好好咬口,芝士唔吝嗇,超多,整個Pizza都好好食,味道非常平均,小店來講,完全超出我嘅預期,必定要食。一開始見到水煮牛肉味覺得好奇怪,心諗會唔會好唔夾㗎,諗住都係好食一餐,唔好食一餐,最後都叫咗一個水煮牛肉味黎試吓👍🏻,非常出奇地,水煮牛肉好得意,唔用傳統嘅框假來講,係好食嘅。由於呢間餐廳冇糖食,相信外賣嘅Pizza都會有所打折扣,但係都冇咗佢哋用了充足,味道好食。****************👍🏻好食 | 👌🏻可以 | 😔 難食評分 : 8/10簡評 : 外賣嘅Pizza都可以好好食
****************
👍🏻好食 | 👌🏻可以 | 😔 難食