2021-06-19
又多一間文青風格Cafe啦,Cafe多到真係追唔哂呀😵 一浪既環境舒適,設有Tatami座位,和式風格仲有柴犬店長坐陣,非常可愛!仲歡迎大家帶狗狗去架🐶《一浪總匯吐司》 ($78)由鹽燒雞腿、日本雞蛋、小黃瓜、番茄、高麗菜、花生醬和美乃滋組成,係佢地既Signature!整作需時但一定要試啊😍 厚厚既三文治,非常吸引,材料好豐富!雞腿肉好鮮嫩,完全唔鞋!仲有薄薄既花生醬,配搭好新鮮,出奇地好味,不過唔算多,所以唔會好甜膩!反而唔係咁食到美乃滋既味道🤨 吐司面烘至香脆而內裏鬆軟,蔬菜好脆口,咬落口感豐富,整體黎講十分滿意🤤《凍橙啡》 ($45)當鮮橙遇上咖啡,原來係咁Match🤤水果既酸甜加添左清新既感覺,咖啡好香濃,同橙汁攪伴埋一齊飲唔會太苦,唔中意咖啡苦味既朋友都可以一試!《美好時光CROFFLE》 ($68)Croissant + Waffle !近期大熱既Croffle相信大家都唔陌生!牛角包加窩夫既混合體非常邪惡😍 依個Croffle係暫時我食過最好味既!咬落真係好酥脆又鬆化🤤仲好香牛油味,真係整得好出色!配搭冰凍香草雪糕更加好味,香草味好香濃可口!大推❤️
《一浪總匯吐司》 ($78)
《凍橙啡》 ($45)
《美好時光CROFFLE》 ($68)