2023-01-08
同Koey baby食好西+交換聖誕🎄禮物🎁 今次去左朗豪坊影毛毛💜好可愛!仲有去左大角咀食馬來西亞菜🙈🍜安格斯肥牛冬陰功湯河粉 $68份量好多,肥牛都幾好食👍🏻不過個冬陰功湯底淡咗啲同埋冇咁辣,鍾意食重口味,但係呢排腸胃冇咁好嘅人~就可以食咗呢個先🤭🥓麥金小食拼盤 $129小食拼盤入邊有六款小食,包括雞軟骨、炸蝦餅、炸蝦🍤炸生蠔🦪炸雞🍗香炸滷肉卷,炸得香脆可口,啱晒成班朋友一齊食😚🥬秘醬炒通菜+四季豆 (雙拼) $68通常係外面食菜都會擔心佢既調味,但呢味菜就炒得好入味,上台時已經聞到好香😋令人好想知道佢秘醬既秘密🤫🍞椰香咖央多士 $32黎到馬拉餐廳,當然要食當地特色既咖央多士啦~最初都驚會甜得滯同好膩,但食既時候發現完全無呢個問題,啲鮮牛油係口腔既溫度下快速融化個種感覺😇令人罪惡感即刻飛走哂~🦖美祿恐龍(凍)$28鐘意飲可可味飲品既朋友一定要試下👍🏻賣相十分唔錯,係飲品上面倒滿左美祿可可粉,飲既時候攪一攪勻佢,令可可粉結粒,口感更豐富❤️🧊凍椰汁班蘭冰 $28椰汁味香濃,揀左少冰少甜啱啱好☺️ 飲品顏色好靚,口感香滑😉總括而言 (5個🤎係最高)好味指數 : 🤎🤎🤎🤎🤍服務態度 : 🤎🤎
🍜安格斯肥牛冬陰功湯河粉 $68
🥓麥金小食拼盤 $129
🥬秘醬炒通菜+四季豆 (雙拼) $68
🍞椰香咖央多士 $32
🦖美祿恐龍(凍)$28
🧊凍椰汁班蘭冰 $28
總括而言 (5個🤎係最高)
好味指數 : 🤎🤎🤎🤎🤍
服務態度 : 🤎🤎🤎🤎🤍
環境打卡 : 🤎🤎🤎🤎🤍
回頭指數 : 🤎🤎🤎🤎🤍
📍麥金.麥金馬來西亞特式茶啡室
🏢大角咀大全街6-20號大富樓地下A2B號舖
🕗星期一至日 11:00 - 22:00
#大角咀美食 #大角咀必食 #食好西 #美食 #馬來西亞美食 #火鍋 #旺角美食 #旺角必食