2023-12-12 249 瀏覽
近期迷上左夾公仔,奧海城Nxxxx變左經常去嘅地方,順便搵下大角咀周圍嘅美食~我同友人鍾意食蠔,都知道大角咀嘅選擇唔少,今次揀左間行10分鐘路程,喺奧運站同南昌站中間嘅Marco’s Oyster Bar & Grill試下~Menu有專食蠔嘅蠔set;Set Dinner可再加唔同嘅小食,甜品或蠔;亦有每日特選嘅唔同主食揀,睇得出店主花左心思喺Menu度配合唔同顧客需要👍🏻我地想試多啲唔同款式嘅野,所以揀左Set dinner加蠔再加甜品,咩都試晒😋Set dinner蠔係指定嘅Pacific Rock,鮮味、口感都係適中嘅,係CP值唔錯嘅選擇~另外蘑菇湯、帶子天使麵同埋蒜片炒意粉都適合鍾意比較濃味嘅朋友,帶子同活蜆都彈口都大隻,味覺同飽肚感可以同樣滿足晒😋

2023-12-05
  • 黑松露野菌帶子天使麵