2017-09-27 282 瀏覽
大角咀一向係搵食好地方,同fd周圍行見到新店梗係要試下啦!一入到去已經贏左服務!坐底之後店員即刻成塊Chef Recommend板拎到你面前,我同個fd都覺訝今時今日仲可以有咁好服務態度Menu亦有詳細介紹食材!非常有heart❤️起碼唔洗點完先知有香料/食材唔岩食!頭盤揀左煎鵝肝,外脆內嫩,仲有煮過嘅蘋果墊底,輕微酸甜感覺令我地唔小心好快食曬都完全唔覺膩🤤食完鵝肝即刻食返個沙律清一清口味先!凱薩沙拉律不嬲都係我至愛,沙律醬撈得夠平均!加上片片芝士,夠曬味,面包條亦夠香脆👍🏻👍🏻👍🏻下次要試埋個Parma ham先得!Main course 揀左店主推薦嘅肉眼扒,order左五成熟,身為食肉獸嘅我當然要試清楚原味!唔加汁嘅情況次下咬落去竟然好重牛肉香同甜味,成塊扒食曬都只係點左少少海鹽,加埋少少肥膏😍完全食到牛油香味。旁邊碟汁完全唔需要點👍🏻👍🏻👍🏻 食到胃口大開仲叫左個煙肉蘑菇縲絲粉,不過唔好意思,好食到一試枱就食到唔記得影😂唔飲酒嘅我同朋友都叫左mocktail ,味覺清新唔會過甜!唔錯唔錯!大角咀餐廳好多,不過做得到呢個高質素就第一次食到!價錢又抵食,下次一於encore再試下其他
大角咀一向係搵食好地方,同fd周圍行見到新店梗係要試下啦!

食完鵝肝即刻食返個沙律清一清口味先!凱薩沙拉

大角咀餐廳好多,不過做得到呢個高質素就第一次食到!價錢又抵食,下次一於encore再試下其他菜式!希望可以keep住咁高水準👍🏻👍🏻👍🏻
  • 輕煎鵝肝
  • 肉眼扒