2022-11-03
今次去大角咀食串燒,門口有好顯眼既霓虹燈既酒燒弄招牌~入面裝修有啲似居酒屋咁,幾岩大家食下串燒,飲番杯~我地兩個人去食,由於唔係太餓,所以叫左個精選一人餐B~$338 有10款串燒當中包括有芝士年糕、汁燒豆腐、翠玉瓜、茄子、豬頸肉、極品牛舌心、黑豚蘆筍卷、鰻魚、雞翼、鱈魚乾,咩都有啲咁樣~整體而言都幾高質,全部串燒都比想像中好食,味道亦唔同十幾蚊串個啲。推薦鱈魚乾 - 上到枱仲暖既,脆卜卜,好岩送酒食,仲有碟沙律醬俾你點黎食,又開胃左汁燒豆腐 - 有驚喜,將豆腐燒到外脆內軟,個面仲有好多木魚乾同醬汁,令到舊豆腐好juice,味道都好夾極品牛舌芯 - 有肉味,有咬口,燒完唔會太乾,個味都好好食Yuzu highball 280ml $63串燒一定要酒,所以套餐優惠價加左杯highball 飲下,易入口,好岩飲然後好似未夠飽就叫左個熱湯拉麵$48比想像中大碗,夠熱,味道正常,岩曬想食多少少野個時叫總結環境小小,但幾岩同朋友食下串燒飲番兩杯野食整體都幾好,侍應叔叔仲幾nice酒燒弄 大角咀大全街43號大滿樓地下1A號舖
入面裝修有啲似居酒屋咁,幾岩大家食下串燒,飲番杯~
推薦
Yuzu highball 280ml $63
然後好似未夠飽就叫左個熱湯拉麵$48
比想像中大碗,夠熱,味道正常,岩曬想食多少少野個時叫
總結
環境小小,但幾岩同朋友食下串燒飲番兩杯
野食整體都幾好,侍應叔叔仲幾nice
酒燒弄
大角咀大全街43號大滿樓地下1A號舖