Highly Recommended dining here❤️ Spanish Restaurant🇪🇸🍽..大角咀既奧運站,該區商場林立,規劃完善,都有好多歐陸風格既餐廳🍽,同樣地亦設有戶外露天坐位,好鐘意呢種勁chill 既感覺。西餐食得多,今次重點想試試一間西班牙特色餐廳🇪🇸。成間餐廳勁靚 有情調、充滿外國風情,就算室內都感覺好chill 好relax。位置又闊落,紅色沙發椅,坐得好舒服又滿有西班牙色彩。一坐底職員就先棒上小食,墨西哥粟米片,濃濃芝士口味帶微辣,香口小食食唔停,仲可以無限refill 都係$40,鐘意可以送啤酒呢。ll $98Roasted Sucking Pig(Sucking Pig, Cucmber, Cherry Tomato)乳豬仔細細件,多士size 一啖一口,配埋青瓜蕃茄,清新得黎又可以解膩。乳豬肉嫩,但略嫌皮不夠脆啊。ll $108Salsa Pizza (Avocado Paste, Mozzarella, Prawns, Coriander, fresh Salsa)呢度Pizza🍕 餡料真係多到瀉啊‼️配料:牛油果醬🥑、芝士🧀、蝦肉🦐、芫茜、蕃

l[西班牙香燒乳豬仔]l $98
Roasted Sucking Pig

l[牛油果蝦肉Pizza]l $108

呢度Pizza🍕 餡料真係多到瀉啊‼️配料:牛油果醬🥑、芝士🧀、蝦肉🦐、芫茜、蕃茄醬🍅,款款都係我愛,口感好豐富,醬多到超juicy💦,食一件已經好滿足。

食晒咁多件真係大大滿足,不過小心滯成晚啊👻。

l[慢煮芝士菠菜雞肉卷]l $128
Slow Cook Chicken Roulade
(Spinach, Cheddar Cheese)
慢煮令雞肉🐥 保持嫩滑,夾上忌廉芝士菠菜,食落口好香 又好creamy💚。雞卷外皮又煎得香,同樣高質。

l[西班牙吉拿棒]l $58
Churros with Chocolate
最後甜品,一定要嗌Churros,西班牙名物,又名西班牙油條😝。甜甜的 灑上砂糖,再沾上朱古力醬吃才正宗。

雖然邪惡,但總要一試啊。

l[Virgin Colada]l $58
呢晚想飲杯無酒精,椰奶香Mocktail🍸 就最合我胃。香香甜甜,奶重感,加上菠蘿🍍酸甜,Colada 都係我favor之一啊。
l[Mocha]l $55
就黎Coffee☕️ 一樣落足心思,粉紅杯子勁靚💕,咖啡味濃又香,作為餐後既完美總結🖤。

一間高質西班牙餐廳,仲要係市區靜中帶旺既地理位置,露天環境夠chill、室內座位又舒服又浪漫,真係一個唔錯既西🇪🇸餐🍽廳啊。
×××[Cocina 3 Tapas Restaurant & Bar]×××