2022-10-09
又成9點先收工🥺真係晚飯都未食 好多食肆都收左鋪同事就車我去大角咀搵野食 見到#風味堂 呢間居酒屋就發光🤩 衝入去試真·南蠻雞 $78雞肉質嫩滑 而雞皮係脆口😋肉質厚實 可以大啖大啖肉咁食☺️我鍾意加埋個tartar sauce 酸酸地又creamy😗 自家製金銀蒜燒牛舌 $88 🐮👅我其實真係好鍾意食牛舌呢到既牛舌燒得好有火喉好入味牛舌沾上蛋醬 食落去好肉汁豐富😋風味燒物精選五本(附堅魚湯粉絲)$98呢個係一定要叫 超抵食 平均每款都只係$20串 仲要未計粉絲😆串燒全部即叫即燒 串燒包括 五花腩 牛肋肉 玉子燒 免治雞肉棒 娃娃菜🥬每款串燒都燒得好夠火喉好入味調味十足 燒得好juicy🤤燒墨魚 $48好迷你既墨魚仔🦑😍 細細隻好得意呀😆 食落去口感紮實而彈牙 同埋好有墨魚既鮮味 沾上醬汁就更惹味👍🏻服務 靚仔店長超好態度我一去到就話好餓好餓好餓 佢即刻推薦必食料理😍 又真係幾好味👍📍 大角咀博文街9號地舖#大角咀 #居酒屋#日式#聚會 #多國菜#奧運 #薄餅#酒吧#据扒#串燒#旺角#cafe#pizza#fusion#hkfood#hkfoodie #hkfoodblogger#igf
真係晚飯都未食 好多食肆都收左鋪
靚仔店長超好態度
我一去到就話好餓好餓好餓
佢即刻推薦必食料理😍 又真係幾好味👍
📍 大角咀博文街9號地舖
#大角咀 #居酒屋#日式#聚會 #多國菜#奧運 #薄餅#酒吧#据扒#串燒#旺角#cafe#pizza#fusion#hkfood#hkfoodie #hkfoodblogger#igfoodie#igfood#igfoodporn #igfoodshare #美食推薦 #美食日記 #美食攝影 #相機先食