餐廳: 素來素往
資訊:

2024-06-26 524 瀏覽
#每月免費派發素食飯盒給有需要人士自助餐食得多,但素食自助餐都係第一次。餐廳環境用簡約木系設計,帶點文青溫馨,最令我印象深刻係每月免費派發素食飯盒給有需要人士❤️🪄涼拌前菜、沙律、炸物小食涼拌前菜方面,最驚喜係甜辣鳳爪,以素食製作,口感逼真,個人最愛辣味適中嘅薯粉,好爽韌!炸物就炸得好金黃香脆,比較特別嘅係煎堆🤣好香口唔會感到好油膩,蔬菜卷都好推薦,口感好清新!佢個三文魚都好真實,製作得超級出色,真係以為食三文魚🍣🪄熱食方面種類都好多,有大概六至八款,以蔬菜類為主,當中比較喜愛嘅係茶葉蛋,非常入味,其他炒飯炒麵有鑊氣,粉飯粒粒分明很香口,香脆素 pizza、煎堆卜卜脆,素香卷加左沙律醬似沙律海鮮卷🪄甜品方面,我試晒幾款糕品!比較鍾意嘅係南瓜布丁,好新甜好適合作為飯後甜品!仲食咗豆腐花,超級香滑!甜品焗鮮果雪山好搶鏡🪄餐廳仲有自助飲品雪櫃,有唔同款式嘅罐裝飲品可以選擇,紙包茶同汽水,另外都設有一啲自家製嘅涼茶🚩 素來素往 (大角咀)大角咀博文街28-38號地下6號舖#addifoodie #addifoodie大角咀#素食自助餐 #素來素往 #素來素往自助餐 #奧運美食 #大角咀美食 #大

#每月免費派發素食飯盒給有需要人士

🪄涼拌前菜、沙律、炸物小食

🚩 素來素往 (大角咀)
大角咀博文街28-38號地下6號舖

#addifoodie #addifoodie大角咀
#素食自助餐 #素來素往 #素來素往自助餐 #奧運美食 #大角咀美食 #大角咀自助餐 #素食愛好者 #餐廳 #素食餐廳
2024-06-19