2020-06-07 20 瀏覽
鵝肝和牛漢堡🍔:漢堡送上枱時已聞到令人口水流嘅鵝肝味道,漢堡包外脆內軟,打開檢視一下先,見到鵝肝非常厚身且香噴噴,和牛亦都非常大件,當然唔少得車打芝士,仲包含大大件蕃茄和生菜。雖然漢堡比較大份,仍然擋不住一啖咬下去的感覺,鵝肝果然味道香濃先搶晒第一味蕾,鵝肝油慢慢滲透口腔。然後到重重的牛肉味,絕對是爆汁,加上蔬菜汁平衡一下,感覺絕對一流!和牛漢堡🍔:雖然冇鵝肝點綴,單純黃牛漢堡而令人感到滿足,當然這種滿足有別於英文字母漢堡啦,識食一定搵高層次漢堡。同樣地,完完全全是和牛肉汁爆發整個口腔,絕不令人失望!另外,可選擇加$20薯條🍟+汽水🥤,薯條分量十足而且即叫即炸,有香濃薯仔味,或可選配薯格或田園沙律,任君選擇!