2017-12-08 514 瀏覽
等男友人放左工,揀呢間食晚餐。6點半黎到無乜人,環境唔錯,枱同枱之間唔會太逼,我地坐二人梳化卡位,坐入去覺得同張枱好貼,都幾逼,長腳人士坐返出面啲枱會好啲。全間舖嘅店員好young,有啲驚驚青青咁。我驚太飽叫左個single,男友人就要double,兩個都係松露漢堡餐,買完野食擺個pager喺枱就有人送過黎。個包到左都分唔到邊個先係single,色裝淨係貼住truffle,要打開先知。咬落第一啖真係好正,好香松露味,個汁都好夾,而且一路食個包唔會散開哂,不知不覺就食哂,好味!到個sexy薯條,好似話會有粟米味,但我就食唔出有,不過都好食嘅,扁扁地幾有新鮮感。餐飲方面選擇唔多,得可樂同凍檸茶唔洗加錢,其餘都要加10蚊以上,我唔鍾意飲可樂就焗揀檸茶,其實我都麻麻地飲凍野,有熱飲揀會更好囉,叫左少冰(5粒冰),因為無得走冰嘅,味道剛剛好,杯野本身唔甜,味道教得唔錯,男友人嗰杯係正常冰(10粒冰),飲左一半已經淡哂。其實都有得自助斟水,整體感覺好ok!

Sexy薯條

2017-12-08