2013-08-28 390 瀏覽
朋友已經推介左LEE間PIZZA間好多次,所以我就揀左LEE間食我的BIRTHDAY DINNER LA喺天后返工的我,收工後就步行來喇,雖然天氣真係好差,D雨落到狗屎咁呀我未夠7點就到了,所以人唔算多簡單的裝修DRINK LIST AND MENU人齊喇!可以開餐喇包包籃~~~長條的包包條好香好脆喎!另外的一款外皮UN UN地內裡又軟軟的SALAD~~~沙律菜好新鮮又爽脆,加入甜甜的APPLE片同松子仁,醬汁調教得好配合煙燻白露筍沙律~~~外觀已滿足了眼睛了;最上層的是泡泡,中間就係煙燻白露筍,D露荀真係又嫰又好味呀,下面D沙律菜又係GOOD WOR墨西哥pizza~~~辣辣的,但辣得黎又唔係平時食開的辣喎!越得越想食架,個PIZZA底又做得好香好脆喎,真係超級好味呀!牛肝菌黑毛豬肉醬手造taglialie~~~手造意粉質感好好,配料又好十足,好LIKE牛肝菌的味道ICE CHOCOLATE~~~好香好香的朱朱力,而且好濃添雪糕配下特濃咖啡~~~好香好滑的雪糕淋上特濃咖啡令個雪糕別有一番風味喎栗子乜乜肉桂脆餅~~~栗子蓉好香好滑,肉桂脆餅又整得好香脆,夾埋一齊食GOOD AR好開心的

我未夠7點就到了,所以人唔算多

ICE CHOCOLATE
雪糕配下特濃咖啡
栗子乜乜肉桂脆餅

好開心的一個飯聚
這小店的服務員服務態店好好,又會不時睇下客人的需要,又會推介食物給客人,讚
2013-07-25
慶祝紀念