2022-01-06
當日係閒日,但就算係閒日都好多人排隊😳留左電話,有得揀indoor同outdoor有位既話店員會打俾你,但當日我坐左係到等,眼見遲過我既人都一一入哂佢坐,都等左好耐時間忍唔住問問個staff,原來佢完全唔知我地有留電話skip左我地個行,希望店員真係要謹慎啲依方面,因為始終餐廳人氣高,等既時間都長。講番食物,其實我覺得食物方面都唔錯,而且還掂都係等,我揀左outdoor,一路睇住景色一路食野傾計👍🏻❤️朱古力士多啤梨三文治🍓 三文治好似係signature一定要叫,但都有驚喜,眼見得一舊有啲唔開心,但食落原來都夠食。因為首先士多啤梨都幾大粒,個朱古力麵包夾住滿滿既朱古力cream,朱古力加士多啤梨控既我好中意,冇諗過夾生果都可以咁好食😋❤️煙三文魚魚籽日本蛋意粉🍝首先啲sauce夠多,個醬係味噌忌廉醬,成件事好creamy好夠味,面頭仲有啲紫菜,紫菜下面有住半生熟蛋,將煙三文魚同蛋意粉撈埋,好好食👍🏻❤️Mocha🥤又係朱古力呀🍫🥰with fresh milk🥛好多朱古力粉係面,飲之前最好攪勻將啲朱古力粉推哂去底先好飲❤️
❤️朱古力士多啤梨三文治🍓
❤️煙三文魚魚籽日本蛋意粉🍝