2022-08-19 49 瀏覽
Ooo天后日式居酒屋ooO銅鑼灣餐廳試得多,今次想去天后搵野食😋發現天后既食街清風街入面有間裝修精緻,採用日式和風風格的居酒屋🏮!偷偷見到入面有間榻榻米房👍🏻房間天花用樱花🌸佈置,一班朋友黎可以book 呢間房,正!晚市食物選擇都頗多,當然唔少得鍋物😍食物有質素,性價比高,開心🥳既用餐體驗!OooooO焗芝士忌廉三文魚大啡菇 $68分三層,面層燒溶左既芝士🧀少少燶😋中層滿滿的三文魚碎再加上超級Juicy 既大啡菇😍口感味道都好正👍🏻OooooO豚肉豆腐什菜鍋 $138差唔多每枱都有個鍋,我都order 左豚肉鍋。整鍋真係好足料😊豚肉之外有金菇、腐皮、紫椰菜、娃娃菜、鮮冬菇、豆腐、䈮蒻等等,連湯底都好清甜!OooooO日式冷蕎麥麵 配自家製汁 $68凍凍既蕎麥麵軟硬度剛好,配自家製汁夏天食啱曬。OooooO胡麻雞肉沙律 $62日式胡麻醬加有質感既雞肉配埋沙律菜,作為前菜唔錯😋
Ooo天后日式居酒屋ooO

焗芝士忌廉三文魚大啡菇 $68

豚肉豆腐什菜鍋 $138

日式冷蕎麥麵 配自家製汁 $68
凍凍既蕎麥麵軟硬度剛好,配自家製汁夏天食啱曬。

胡麻雞肉沙律 $62
日式胡麻醬加有質感既雞肉配埋沙律菜,作為前菜唔錯😋