今次就嚟到天后嘅海鮮蒸氣火鍋天空虎嘯試吓☺️,餐廳裝修有型! 份外吸引😜!間餐廳好乾淨,光猛等等都十分開揚,宜人😎。一入座咪就叫左份阿拉斯加長腳蟹龍蝦海鮮蒸氣刺身套餐!供應的海鮮都超新鮮,咬落去分外好味🤩,一試即知超值!正!!!🔸龍蝦湯蒸蛋配蟹肉,真係美味😉,湯泡蛋味道香濃,配埋蟹肉,好好味,蟹味濃味都係好似剛從海裡捉上來咁,鮮到阿!🔸罕有法國藍龍蝦同阿拉斯加長腳蟹,真係超級好味!兩樣都好新鮮,一啖龍蝦肉,一啖蟹肉,完全食得出海鮮嘅味道,真係好有驚喜。🔸芝士櫻花蝦鮑魚加上一夜干石特魚,每款食物都新鮮極啦!尤其係我同桌嘅芝士櫻花蝦鮑魚,好味到爆!完美地描繪出芝士同鮑魚嘅美味。配埋芝士濃湯底🥣,真係完美!🔸每天手打鮮製墨魚滑同埋鮮製蝦滑,口感真係好,爽口彈牙,好食到跌眼鏡!天空虎嘯,無論係環境定係食物都真係好出色,真係值得一試!無論係朋友聚會定係家人飯局都絕對合適💯!大家有時間就嚟試下啦,保證唔會後悔😁!