2021-11-20 170 瀏覽
返工成日經過,但係一直無機會試。今日放假終於可以試一試呢間係天后新開的水泥風咖啡店。💛我點了一杯Dirty☕️,鮮奶轉成燕麥奶,及一份南瓜吐司Roasted Pumpkin🎃▫️Dirty☕️: 雖然咖啡我都唔太識評價,不過可能因為轉左燕麥奶,更加飲得出咖啡的香同苦澀味。▪️Roasted Pumpkin🎃: 有驚喜,南瓜好香甜,配上松子和火箭菜增添口感,加埋feda cheese,cream cheese及honey令麵包更容易入口,不過麵包偏乾同硬身,就未必個個都中意,但係都值得一試。👍🏻另外,值得一讚係員工都好有禮貌同細心留意客人需要。我食緊個沙律時,留意到提供的醬汁唔足夠,主動提供額外醬汁,的確值得加分。加上環境舒適,係一個適合Me time或者同朋友閑聊的好地方。

2021-11-20
5 分鐘 (堂食)
  • Roasted  Pumpkin
  • Dirty