2016-11-06
星期六想食好西。 見呢間嘅食評有笑無喊, 又可以網上訂位, 就呢間啦。Daily Mocktail, 係無得選擇, 淨係問你鍾意甜定酸, 然後按bartender心思而製。 我只知會有青蘋果。 點知, 嚟一杯青蘋果綠茶咁味嘅野嚟。。。 同係一啲餐廳lunch嘅free drink一樣嘅貨色, 好hea ! Tapas方面, 叫咗帶子刺身配白酒啫喱。老實講, 帶子好薄,真係無乜味道, 賣相都好求其, 白酒啫喱亦味道唔出。然後係 黑松露bikini. 呢味係正常,唔會難食, 但亦係無乜功夫可言。隔離嘅係辣肉腸手指。 大大件, 肉腸碎係比鑽石珍貴地少得可憐, 最多嘅係汁, 味道淡到講唔出係乜材料做。。。最後係海鮮飯regular size. 有食評話好新鮮要幾彈有幾彈, well, 好明顯係冷藏貨仲要細蝦是霉的, 青口有啲腥, 尤魚圈un, 蜆肉係超瘦兼有沙!絕對失望! 咁多正評, 點解呢
Daily Mocktail, 係無得選擇, 淨係問你鍾意甜定酸, 然後按bartender心思而製。 我只知會有青蘋果。 點知, 嚟一杯青蘋果綠茶咁味嘅野嚟。。。 同係一啲餐廳lunch嘅free drink一樣嘅貨色, 好hea ! Tapas方面, 叫咗帶子 刺身配白酒啫喱。 老實講, 帶子好薄,真係無乜味道, 賣相都好求其, 白酒啫喱亦味道唔出。
然後係 黑松露bikini. 呢味係正常,唔會難食, 但亦係無乜功夫可言。 隔離嘅係辣肉腸手指。 大大件, 肉腸碎係比鑽石珍貴地少得可憐, 最多嘅係汁, 味道淡到講唔出係乜材料做。。。
最後係海鮮飯regular size. 有食評話好新鮮要幾彈有幾彈, well, 好明顯係冷藏貨仲要細蝦是霉的, 青口有啲腥, 尤魚圈un, 蜆肉係超瘦兼有沙! 絕對失望! 咁多正評, 點解呢