2018-12-01 74 瀏覽
之前係plum food 已經食過佢地招牌菜式天天海南雞飯,適逢朋友想食新加坡菜式既晚餐,就同佢一齊再去品嚐呢間米芝蓮餐廳!黎到都幾多人下,等左一陣就有位啦!睇完menu後我地當然叫佢地招牌菜式:天天海南雞飯(例牌)再加多個鹽磚和牛。呢度既海南雞飯配埋佢秘製既三款醬汁,真係好開胃,雞肉又唔會太肥,點埋佢個醬汁更加yummy! 另外個鹽磚和牛都唔錯,佢上面舖左層木魚,熱辣辣時佢就會郁郁下,好有動感既和牛好似係度跳舞ing🤣,和牛肉質好唸,肉味香濃!原來呢度除左海南雞之外,和牛都係不二之選!👍😋+++++++++++++++如果大家喜歡💕我寫既食評,麻煩比個❤️鼓勵一下我,我會寫更多更好既食評比大家!😊
+++++++++++++++
天天海南雞飯(例牌)
鹽磚和牛
天天海南雞飯(例牌)
鹽磚和牛
  • 天天海南雞飯