2018-03-29 148 瀏覽
店舖位於朗豪坊MOS Burger舊址, 買完野食可以選擇坐係室內或者室外進食, 不過室外鄰近吸煙區, 所以今次還是選擇了安坐室內用餐. 看著餐牌一直心大心細, 因為有好多野都想試想食, 最後係每樣都想試D既情況下都係叫多左了…鹹豆花豆花上滿佈紫菜, 榨菜, 蝦乾仔仲有D炸油條粒tim. 豆花食落幾滑但係略嫌咸左D, 同埋配菜既味道太濃亦掩蓋左豆花既香味.香腸蔥蛋飯團呢個我自己較為失望既一款,因為我認為一個好既飯團,配料一定要頭到尾都覆蓋到口感先會夠滿足,如果只得中間有而頭尾都無的話總係會差少少吧.所以香腸長d蛋多d咁就good喇豬排蛋燒餅是次最喜歡的食物.燒餅夠脆,豬扒搭配蔥花蛋本身也是無得輸的組合, 再加上生菜感覺上無咁油膩. 記得趁熱食呀油條炸得脆身, 份量夠. 值得推介紅茶豆漿味道夾埋幾新鮮, 紅茶同豆花大家都搶唔到大家風頭咸豆漿幾大碗同足料, 飲完都幾飽

鹹豆花
鹹豆花

香腸蔥蛋飯糰
香腸蔥蛋飯團

油條
炸得脆身, 份量夠. 值得推介

紅茶豆漿
味道夾埋幾新鮮, 紅茶同豆花大家都搶唔到大家風頭

咸豆漿
幾大碗同足料, 飲完都幾飽