1天前
難得大仔放假話要同我去接兩個細佬一於同佢早d出門口食個tea先去到Yoho mall 見到新開嘅 Jollibean見到宣傳板上面嘅好立克豆乳太吸引天氣咁凍飲返杯熱飲真係好good fit😋 我倆二話不說即刻揀嘢飲同嘢食❤️好立克豆乳-500ml$26▶️❤️好立克配豆乳非常夾,熱豆乳已經好香,加埋好立克更香甜美味,更是另一種層次享受,好好味,熱飲真係好正❤️抹茶紅豆小丸子豆乳$48▶️不得了,抹茶味好濃,想不到配上豆漿是這麼夾,好好味,豆漿的豆乳香甜,中和了帶少少回甘的綠茶味道,大仔彥彥話好好味,而且當中還有紅豆及小丸子,飲完一杯已經好飽肚❤️彩虹芝士吐司$42▶️ 玩味十足的彩虹芝士吐司,芝士怪的仔仔見到即點,其7彩顏色另人食指大動,芝味十足又可以拉絲,阿仔話要拉條彩虹出嚟🤣好玩又好食❤️白玉紅豆燒仙草$44▶️ 見到紅豆同白玉,完全抵擋唔到要叫嚟食,超足料嘅甜點,滿滿紅豆、白玉及燒仙草,紅豆夠冧,白玉煙韌,仙草爽滑,配上豆漿基底,太配了吧~飲完杯熱好立克豆乳個身即時暖笠笠同大仔一致認為要再回訪見到仲有 #即磨咖啡豆乳 #9°微甜濃豆乳 都係好適合秋冬飲下次等卡卡再試埋佢😍📍石磨樂豆 Jollib
一於同佢早d出門口食個tea先
❤️白玉紅豆燒仙草$44
飲完杯熱好立克豆乳個身即時暖笠笠
同大仔一致認為要再回訪
下次等卡卡再試埋佢😍
📍石磨樂豆 Jollibean (元朗)
元朗朗樂路1號元點L1樓B180號舖