餐廳: Poke Go (漆咸道南)
資訊:

2024-06-24 599 瀏覽
近排天氣咁熱☀️真係冇乜胃口, 但係唔食嘢又唔得🤭朋友就約我去佢公司附近一間夏威夷餐廳👙🕶佢話呢度嘅夏威夷好出名所以我哋一於嚟試吓🫶🏻我朋友就揀ONO 裏面有🍣三文魚,溫室🥒青瓜,雞蛋絲🍳同埋果仁芝麻醬, 同埋佢揀咗壽司飯底份量好粥而且三文魚🍣同其他配料都好新鮮, 加埋個醬汁撈埋啲壽司飯🍚簡直一絕🫶🏻而我就揀咗Nalu 裏面有🦑八爪魚,櫻桃🍅蕃茄, 和式🧅洋蔥,蟹子🦀沙律,辛味🌶辣椒醬,甜粟米🌽,芝麻同埋辣椒碎,佢哋嘅辛辣蛋黃醬好出色辣辣地再加埋酸酸甜甜好開胃, 而且八爪魚粒好有咬口, 而且都幾彈口,口感同味道都好好👍🏻嘢飲方面我哋就叫咗難呀橙汁🍊同埋100%🥥椰青水🥳
近排天氣咁熱☀️真係冇乜胃口, 但係唔食嘢又唔得🤭
朋友就約我去佢公司附近一間夏威夷餐廳👙🕶
佢話呢度嘅夏威夷好出名所以我哋一於嚟試吓🫶🏻