2020-05-03 949 瀏覽
今日適逢五一黃金週,一定係去食黃店!相信位於天水圍天一商城嘅Bello Dining,有唔少住元天屯嘅你都有聽過!出名好食同時以西餐廳黎講係比較便宜!所以二話不說就決定食呢間!因為係黃店,所以都比較多人排隊,但係今次我哋兩個人淨係等左三個字就入到!所以唔算耐~ 而店員而非常有禮貌,唔會令人食得唔開心!我哋叫左一個蕃茄水牛芝士薄餅($78) 同香煎帶子南瓜意大利飯($80),另外再加餐叫多左兩杯蜜桃紅茶同兩個沙律。首先上菜嘅係香煎帶子南瓜意大利飯,味道非常唔錯,入面嘅南瓜cream唔會好腬,同埋飯係粒粒分明,絕對唔係一patpat! 當帶子同南瓜飯一齊放入口嘅時候,帶子嘅味道亦唔會南瓜飯被掩蓋!而蕃茄水牛芝士薄餅我哋之前亦都有叫過,因為佢唔油又唔會好滯,好適合我唔鍾意食油膩野嘅人!而另一個特點令我哋再叫黎食嘅原因餅底係好脆,就算蕃茄同水牛芝士本身呢啲餡料好有水份,但係佢餅底都無浸濕而係好脆!但係因為佢淨係得12吋薄餅嘅關係所以我哋兩個人都食淨左幾件,好彩有外賣袋可以比我哋打包番去!最後埋單係$208,兩個人黎講唔算好平又唔係話好貴。而餐廳環境好舒服,係幾個朋友食野嘅好選擇呢!下次會黎試下
今日適逢五一黃金週,一定係去食黃店!
所以二話不說就決定食呢間!

另外再加餐叫多左兩杯蜜桃紅茶同兩個沙律。
香煎帶子南瓜意大利飯

蕃茄水牛芝士薄餅

最後埋單係$208,兩個人黎講唔算好平又唔係話好貴。而餐廳環境好舒服,係幾個朋友食野嘅好選擇呢!下次會黎試下好多人叫嘅牛扒同埋薯皮!
2020-05-02
15 分鐘 (堂食)
香煎帶子南瓜意大利飯
蕃茄水牛芝士薄餅