2023-02-01
天水圍抵食意粉🥕忌廉吞拿魚長通粉$58⭐️⭐️⭐️⭐️☆勁creamy,好多吞拿魚,不會太鹹,完全拌勻長通粉黎食。🥕意式青醬雜菌扁意粉$58⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️勁creamy勁多醬,幾香下,雜菌都有好多,食完好滿足!🥕鮮茄雞扒扁意粉$60⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️蕃茄汁偏甜,係清甜既感覺,雞扒大大塊,煎得好香口,非常juice易咬!扁意粉硬度適中,份量足夠。🥕鮮茄龍利柳扁意粉$60⭐️⭐️⭐️⭐️☆龍利柳煎得剛剛好,好香口,肉質鮮甜嫩滑,好大塊,不會腥。🥕是日餐湯🥕是日沙律🥕凍蜜桃紅茶🥕凍蘋果紅茶======詳情======Bello Dining天水圍天秀路8號天一商城2樓2011-2013號舖================#香港美食指南 #hkfoodie #hkfood #hkeat #yummy #相機食先 #吃貨 #吃貨日常 #RR吃貨 #美食 #香港美食 #天水圍好去處 #天水圍美食 #RR天水圍 #RR西餐 #西餐 #鮮茄龍利柳扁意粉 #鮮茄雞扒扁意粉 #意式青醬雜菌扁意粉 #忌廉吞拿魚長通粉 #意粉 #長通粉 #蘋果紅茶 #蜜桃紅茶 #雞扒 #龍利柳 #Bellodining
🥕忌廉吞拿魚長通粉$58⭐️⭐️⭐️⭐️☆
勁creamy,好多吞拿魚,不會太鹹,完全拌勻長通粉黎食。
🥕意式青醬雜菌扁意粉$58⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
勁creamy勁多醬,幾香下,雜菌都有好多,食完好滿足!
🥕鮮茄雞扒扁意粉$60⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
🥕鮮茄龍利柳扁意粉$60⭐️⭐️⭐️⭐️☆
龍利柳煎得剛剛好,好香口,肉質鮮甜嫩滑,好大塊,不會腥。
🥕是日餐湯
🥕是日沙律