2022-05-17 321 瀏覽
放假同家人一起去酒樓飲茶,半島漁港一直都好想去試下,但每次門外都好多人排隊等飛,所以次次都無試到。今次平日經過見唔洗等位,即刻就成家人決定去半島漁港飲茶嚕。😹首先,我地係門外有幾個部長定經理佢地好似有啲混亂咁,因為而家要安心岀行同掃針咭,無一個清楚指示安排客人排隊等等,眼見啲人係咁衝過去😹😹😹到我們入座後,食物種類都算多,我地就隨便叫咗點心,同埋BB乳鴿品嘗😆煎米腸,好好食,食落唔會覺得好粉,口感也是綿綿的😋呢款尖椒魚肉都值得推薦大家去食,煎得好看之飲,味道剛好,有小許辣好開胃😊呢度嘅燒賣都大大粒嫁,好咬口同好足料,蝦🦐都大大隻,不過就好似得一隻😂 BB乳鴿細細隻,每人食小小香口唔漏😋😋另外其他點心都好食的,下次可以嘗試更加多的款式🥰如果去天水圍酒家,真心建議呢到係首選🥰😘
煎米腸,好好食,食落唔會覺得好粉,口感也是綿綿的😋
BB乳鴿細細隻,每人食小小香口唔漏😋😋
另外其他點心都好食的,下次可以嘗試更加多的款式🥰

如果去天水圍酒家,真心建議呢到係首選🥰😘