2021-11-17 15 瀏覽
T MARKET頌富巿場正式開業,更開到凌晨1點,唔怕夜晚肚餓無嘢食啦!食場以日式和風設計為主題, 滿佈日式和風燈籠,小食街有多款街頭小吃、麻辣燙、甜品店、台式飲品等,屯元天之友,以後吃宵夜又多個好地方!一漁外賣壽司 主要食日本菜 提供拉麵、烏冬、壽司、刺身、丼飯等美食。食物款式真係多到讓人有些眼花繚亂 對於有選擇困難症嘅我 確實係一大挑戰 haha十件壽司盛C $68 平均都係$6.8一件 真係抵到喊出嚟 價錢非常親民共有五件三文魚壽司及五件辣味三文魚軍艦 本人是三文魚愛好者 多多三文魚我都食得曬三文魚軍艦 把三文魚切成細粒 採用嘅部位有肥有瘦 食落口夠濕潤又夠肥美 魚粒刺身仲堆到成座山咁高㖭 非常滿足而三文魚壽司 比我嘅感覺就好新鮮 食落冇腥味 光澤感好好 舊飯都好大舊 一個人食曬一盤 其實已經好飽另外海膽手捲必食$45 打開片紫菜 見到滿滿嘅海膽超豐富 份量超足料 愈食愈有驚喜 連個底都係海膽 真係啖啖滿足

一漁外賣壽司 主要食日本菜 提供拉麵、烏冬、壽司刺身、丼飯等美食。