2024-07-18 175 瀏覽
今次去左屋企附近商場食,我地叫左美國牛頸脊套餐$248/位,叫咗胡椒豬骨湯同埋滋補花膠雞湯,豬骨湯底好重胡椒味,夠香👍🏼👍🏼而花膠雞湯底清甜👍🏼上食物既速度都快,一坐底就上湯底,之後就好快上個肉類拼盤👍🏼佢清楚標記左肉類既名,到時可以再跟自己喜好再encore👍🏼邊爐方面,佢啲牛肉都有返厚度,唔係薄到透明咁😂都叫左幾round😂😂😂另外,佢火鍋配料都有成37款,都夠哂食😗金菇同埋萵筍朔晒湯底嘅味,吸收哂啲精華😂😂而小食就有20款,不過我哋就得兩個人,所以就唔叫得太多😂😂下次可以約一大班朋友過嚟食🤣另外,除咗普通嘅飲品之外仲有清酒同啤酒任飲👍🏼👍🏼地址:天水圍天華路33號T Town North 2樓N212號舖#居酒屋 #天水圍 #香港餐廳 #香港美食 #hkfoodie #居酒屋 #美食推介 #美食推薦 #天水圍美食 #街坊小店 #串燒 #Ttown

另外,除咗普通嘅飲品之外仲有清酒同啤酒任飲👍🏼👍🏼