2024-08-19 75 瀏覽
行過SHAKE IT見有咁多款奶昔和窩夫選擇,就畀佢吸引咗,呢度既野全部都用優質食材。奶昔以當造又優質既新鮮水果同新鮮牛奶🥛做成,唔會太甜,因為都係水果嘅清甜。店家每日新鮮自製Cream ,仲可以揀一款Topping,最鍾意有桃膠揀。店家會不時會推出新產品🤟🏻水果亦會按季節出❤️而家就有金枕頭,可惜我唔食榴槤既。試左澳洲牛油果奶昔×開心果碎同越南紅火龍果薄荷奶昔×奇亞籽,奶昔好厚身,材料勁豐富。其實一杯奶昔已經可以當一餐,但咁為食既我, 梗係食埋窩夫啦。而窩夫每日新鮮製作,用優質麵粉同新鮮雞蛋🥚蛋香十足。紐西蘭奇異果蜂蜜窩夫,中間有自家制既吉士醬 , 仲有好香嘅蜂蜜味,同奇異果好夾 ✨巴馬火腿芝士窩夫,好健康,中間隔咗層好Creamy 既牛油果醬,好味。

店家會不時會推出新產品🤟🏻水果亦會按季節出❤️
而家就有金枕頭,可惜我唔食榴槤既。

而窩夫每日新鮮製作,用優質麵粉同新鮮雞蛋🥚蛋香十足。