飯局選擇係天堂虎嘯,裝潢高雅,中華風優雅十足,正啱我哋嘅風格🎏。非常方便的地理位置就係天后,加上飲食能選擇多多,都靚到慌,超吸引✨。🌸 首先一睇就搶眼,係用阿拉斯加長腳蟹同龍蝦造成的海鮮蒸汽刺身套餐,一份好價,好靚哪!份量十足,無得頂💯。法國藍龍蝦,啲肉質肥美,蟹同蝦的肉嫩滑,香口,真心推介❤️。🌸 新鮮野菜盛合,栽得好健康,有睇頭!各種綠菜的組合喺湯底裡面,營養十足,讓人愛不釋手!添上啲陣陣的蔬菜香味,食起來口感豐富💚 。🌸 芝士櫻花蝦鮑魚,好味到無得頂,櫻花蝦粉碎撒上鮑魚,同柔滑豐滿的起司融合,成就暖寶味道,讚呀👍。🌸 蘇格蘭刺身帶子,冷藏的帶子一般都好,但加上海草配西京麵豉,就絕🎏。口感新鮮,而且帶有微微的甜味,讓人愛不釋口,留低美味回憶💕。至於餐後的點心,草莓芝士蛋糕一試無價。輕輕的草莓味道,濃濃的芝士感覺,實在太完美了💖。冇錯呀,嚟到這裡,有好食的同時,仲可以感受到屋企嘅氣氛。而且價格合理,服務熱情,一定會成為我同事們日後的集聚地。真心推介🏆。