2019-03-09 502 瀏覽
呢間餐廳真係特登要上泥openrice 寫食評,book枱個時問過哂呢個月仼何日子生日有折扣,去到叫野餐再問先話前三後三先有,show埋OpenRice 個條款比佢睇,就賴OpenRice 出錯左未更新條款,咁打泥你同事又話有?🙄🙄唔比折米算lor啲野又唔係貴,不過你唔好誤導人啦!等等下野食,無啦啦我枱隔離塊天花跌咗落地,完美地啪一聲,全部客都望過泥,就係兩個員工繼續傾計,完全無視,到我食完走嘅時候都冇人掃翻個地下。我已經影底左個天花同鋼筋外露嘅相間餐廳係地下室電話冇信號,問有冇wifi條友話壞q左,liveband其實係得一條友自彈自唱,冇咩可欣賞之處,歌聲有啲大好嘈影響食慾。同平時去開有liveband 嘅餐廳比有啲below average
2019-03-09
慶祝紀念