2024-05-31
今日趁住出發去旅行之前上嚟飲杯嘢✈️人流唔係好多落地玻璃加上鏡面嘅設計都好開揚好有空間感🗺️呢度嘅好處係居高臨下望下個香港機場🛫 雖然今日天色唔係好靚但係靜靜地都好舒服🩵 原來信用卡除咗Cocktail之外仲可以換一個餐🥹 份量幾豐富而且配野飲 上機前Chill下覺得絕對合格☺️⭐️ Cocktail 🍸本身諗住飲信用卡嘅期間限定Cocktail 💜一杯用左蕃茄做主題加上Gin🍅 獨特但口味唔會太難接受好清爽☘️ 另外一杯嘅Welcome Drink就芒果味比較重🥭 酸酸甜甜有夏日感覺🌤️⭐️ Superfood Homemade Muesli 🥛早餐時間就比較輕便食個Muesli🍐果乾配上果仁食到新鮮生果都算有誠意🍉 Croffle就偏硬唔係我杯茶😅⭐️ Signature Iced Perfume Lemon Tea 🍋比較獨特嘅仲有佢嘅香水檸檬茶🍵有特色香氣而且有種回甘嘅味道🫖唔特別加糖都唔錯
⭐️ Cocktail 🍸