招聘中
月薪
餐廳: Chatterbox Express
資訊:

2021-07-15 102 瀏覽
放工嚟到朋友太古城樓下 搵飯食 好耐冇去星加坡呀又話有旅遊戲泡嘅真係好掛住新加坡嘅嘢食呀咁就嚟咗呢間裝修風格現代嘅 餐廳 佢最出名係海南雞飯不過上次試過啦今次是特別啲嘅嘢 今晚想食新加坡肉骨茶配油飯 肉骨茶真係好入味好有胡椒味再配好趣嘅油炸鬼 我朋友就嗌咗個星洲海鮮炒貴刁 裏面海鮮好夠分量好有鑊氣 炒得好好味 加配咗個 蒜蓉炒生菜感覺都健康嘅另外我就嗌咗小食係鹹蛋黃雞翼 真係好夠濃味 做得好鬆脆 重點少得過飯後甜品啦 我哋就嗌咗個唔太甜嘅椰子雪糕咖央三文治 椰子味濃重有架香味感覺好夾就算好飽都食得落呀飲品方面就嗌咗個四季柑汁酸酸咪咪咁都幾開為夏天呢啱啱曬great dinner
great dinner

椰子雪糕咖央三文治