餐廳: Glasshouse (太古城中心)
資訊:

2022-08-30 355 瀏覽
知道有Glasshouse呢間餐廳好耐,但係無特別去試!知道佢太古開咗分店,今日就同同事試下餐廳其實都幾多人 大家可以係openrice 預先book,因為lunch嘅時間呢到係好full。午餐有好多唔同嘅lunch set選擇,仲可以加$38去額外享用自助沙律吧 🥗🥗 喺門口入嚟嘅時候就已經見到沙律吧覺得都幾多選擇所以就決定額外加啦!沙律吧比我個午餐 - 牛肉河更加有驚喜佢每一道沙律吧小食都幾好味同埋我覺得真係好健康🥒🥬連個湯都係紅菜頭湯嚟㗎。下一次黎我一定會會再叫,沙律吧係可以獨立叫但就冇額外加咁抵!